Aur, argint şi bronz pentru karatiştii sigheteni!
By admin On 10 Feb, 2014 At 02:29 PM | Categorized As Prima pagina, Sport | With 1 Comment

La doar o săptămână de la succesul repurtat la Cupa „Mickey Mouse” (11 medalii), tinerii karatişti sigheteni, membri Clubului „Kamiza Do” au cucerit 12 medalii la Cupa „Napoca Karate Junior” desfăşurat la finele săptămânii la Cluj Napoca.

Kamiza Do Cluj 300x225 Aur, argint şi bronz pentru karatiştii sigheteni!Duminică, 9 februarie, la Cluj Napoca s-a desfăşurat Cupa „Napoca Karate Junior”, concurs de karate dedicat exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 si 12 ani organizat sub egida FR Karate WKC de către CS Poli Karate Cluj, competiţie care a aliniat la start 196 de mici sportivi din 18 cluburi din ţară. Clubul Sportiv „Kamiza Do” din Sighetu- Marmaţiei a participat cu o echipă de 6 sportivi antrenaţi de sensei Sorin Halici, care au cucerit în total 12 medalii: 3 Medalii de aur, 4 de argint şi 5 de bronz .

Astfel,

Carina Ardelean: 2 medalii de aur (kihon şi kumite pe echipe), unul de argint (kata) şi unul de bronz (kumite individual);

Lucas Ardelean: medalie de argint (kata individual);

Claudiu Coman: medalie de aur (kata individual) şi medalie de argint (kumite individual);

Rareş Lungu: medalie de argint (kata pe echipe) şi medalie de bronz (kata individual);

Robert Moisiuc: medalie de argint (kata pe echipe) şi una de bronz (kata individual);

Paul Tămaş: o medalie de argint (kata pe echipe).

De asemenea, cu această ocazie, sportivul Boris Brînzanic a susţinut examene – scris şi practic – pentru prima categorie de arbitru. 


Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Irina C. spune:

    Cinste medaliaţilor! Felicitări, Sorin, Caius!