14 medalii la Campionatulu Naţional de Karate
By admin On 1 Iun, 2014 At 10:31 AM | Categorized As Prima pagina, Sport | With 1 Comment

Kamiza-Do, calificat pentru Campionatele Europene

Kamiza Do Brasov 300x225 14 medalii la Campionatulu Naţional de KarateÎn zilele de 31 mai – 1 iunie, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov a fost gazda celei de-a 12-a ediţii a Campionatului Naţional de Karate pentru copii, organizat de către Federaţia Română de Karate WKC, competiţie adresată sportivilor cu vârste până la 14 ani, având ca probe kata şi kumite, individual şi pe echipe.

La această prestigioasă competiţie, Clubul Sportiv „Kamiza-Do” din Sighetu-Marmaţiei a participat cu zece tineri sportivi din care opt au urcat pe podiumul câştigătorilor cucerind 14 medalii, respectiv 12 de argint şi 2 de aur.

„Am avut două echipe de kata şi două echipe de kumite, respectiv la 9-10 ani Rareş Lungu, Robert Moisuc şi Paul Tămaş care au participat atât la kumite pe echipe cât şi la kata pe echipe unde s-au clasat pe Locul II, devenind vicecampioni naţionali” explică antrenorul micilor karatişti, Sorin Halici.

„Celelalte două echipe au fost formate din Lucas Ardelean, Cezar Perpelea şi Andrei Perpelea care au câştigat Locul II la kumite pe echipe, devenind vicecampioni şi, cealaltă kata formată din Lucas Ardelean, Daniel Pop şi Cezar Perpelea care au cucerit Locul II la kata pe echipe”.

„Lucas Ardelean a cucerit în total trei medalii, una de aur la kata individual şi câte o medalie de argint la kata echipe şi kumite echipe. Rareş Lungu – o medalie de aur la kata individual şi o medalie argint la kata echipe; Carina Ardelean – o medalie la individual kihon şi o medalie de argint cu kata echipe pe care am format-o împreună cu două fetiţe de la Clubul „Shitokai” din Vadu Izei, condus de Silvia Helici.

Succesul obţinut de elevii antrenorului Sorin Halici le asigură participarea la Campionatele Europene care se vor desfăşura în perioada 11-15 iunie, în Verona, Italia, însă, din raţiuni financiare („… dacă dă Domnul şi sponsorii”), la această importantă competiţie europeană va participa doar Lucas Ardelean.

 

Kamiza Do Brasov 150x150 14 medalii la Campionatulu Naţional de Karate Kamiza Do Brasov 1 150x150 14 medalii la Campionatulu Naţional de Karate Kamiza Do Brasov 5 150x150 14 medalii la Campionatulu Naţional de Karate

Kamiza Do Brasov 4 150x150 14 medalii la Campionatulu Naţional de Karate Kamiza Do Brasov 3 150x150 14 medalii la Campionatulu Naţional de Karate Kamiza Do Brasov 2 150x150 14 medalii la Campionatulu Naţional de Karate   

    


Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Fan spune:

    Periculoşi…! Felicitări şi succese în continuare, copii & antrenorilor!