Concurs cu premii: Construişte-ţi propria carieră!
By admin On 23 Apr, 2014 At 09:28 AM | Categorized As Actualitate | With 0 Comments

Comunicat de presă

Asociaţia pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară – INDECO, în parteneriat cu Asociaţia Consensual şi Asociaţia Filantropica Ortodoxă „Bunavestire” Sighet – AFOBS, anunţă începerea înscrierilor la concursurile ”Construieşte-ţi propria carieră” şi ”Cum să devii antreprenor”, organizate prin proiectul „Centru de resurse pentru dezvoltarea mediului rural” ID 88394.

Se pot înscrie participanţii la programele de formare organizate în cadrul proiectului ”Centru de resurse pentru dezvoltarea mediului rural”, care în maxim 6 luni de la examenul de absolvire a cursului depun dosarul de candidatura. Se vor acorda 24 premii in valoare 1.000 lei fiecare pentru cele mai bune planuri de carieră – concurs ”Construieşte-ţi propria carieră” şi 15 premii in valoare de 2.000 lei fiecare pentru cele mai bune 15 planuri de afaceri  – concurs ”Cum să devii antreprenor”.

Scopul concursurilor este de a stimula persoanele din mediul rural în acţiunile de căutare şi ocupare a unui loc de muncă sau de iniţiere a unor activităţi antreprenoriale într-un domeniu non-agricol.

Regulamentele Oficiale ale Concursurilor pot fi consultate pe site-ul proiectului http://centrulrural.asociatia-indeco.ro/, http://www.asociatia-indeco.ro/ şi la Centrul de resurse pentru dezvoltarea mediului rural din satul Hărniceşti, comuna Deseşti. 

 

Obiectivele proiectului „Centru de resurse pentru dezvoltarea mediului rural”:

 

1. Promovarea antreprenoriatului, a afacerilor in activitati non-agricole si a dezvoltarii durabile pentru 500 de persoane din zona rurala a judetului Maramures.  

2. Cresterea sanselor de reintegrare socio-economica pentru 300 persoane din zona rurala a judetului Maramures, beneficiari de servicii integrate de informare, orientare, consiliere, ocupare.

3. Dezvoltarea nivelului de competente profesionale si personale la 285 de persoane din zona rurala a judetului Maramures, participanti la 19 cursuri autorizate CNFPA,  conforme cu aptitudinile si inclinatiile personale.

4. Reducerea somajului prin consilierea antreprenoriala sau medierea si plasarea a 6% din beneficiarii de servicii de informare, orientare, formare, consiliere.

Rezultate atinse până în prezent:

- 18 cursuri organizate;

- 504 participanți la programe integrate;

- 504 participanți la consiliere/orientare;

- 294 participanți la formare profesională;

- 510 persoane participante la campanii de informare și conștientizare.

Pentru mai multe informații:

Diana Apopi – Responsabil organizare concurs,  tel. 0740935967

http://centrulrural.asociatia-indeco.ro/ , centrulrural@asociatia-indeco.ro

Centrul de resurse pentru dezvoltarea mediului rural – Hărnicești, comuna Desești, 0262372815

Asociația INDECO, 0232258653 ,  www.asociatia-indeco.ro.

Asociația Consensual, www.consensual.ro.

 

   Adriana Vasile,

  Manager proiect


comment closed