Unde-i lege (a lui Murphy) nu-i tocmeală
By admin On 20 Iun, 2014 At 10:00 AM | Categorized As SlideShow, Timp liber | With 0 Comments

La Sighet: Dacă ceva poate să meargă prost, va mege prost…

Vineri, 27 iunie, la sala „Geroge Enescu”, cu începere de la ora 20:00, cu doar 5 lei, poate să vă meargă prost… sau bine!

BORDA afis murphy 212x300 Unde i lege (a lui Murphy) nu i tocmeală„Cât timp poţi ţine un grup de oameni cu atenţia trează citindu-le dintr-o carte despre Legile lui Murphy? Cinci minute? Şase? Hai să zicem maxim zece. După care vor începe să se foiască în scaun, să-şi butoneze telefoanele, să caşte sau să chicotească din complezenţă. În “Legea lui Murphy“, un show pe cont propriu, actorul orădean Şerban Borda a reuşit mult mai mult. A ţinut publicul în priză o oră întreagă folosind doar două ingrediente: pe Murphy şi pe el însuşi”.

„Un spectacol lectură pare condamnat din start la plictiseală. Ştiind asta, Şerban Borda a luat măsuri de bucătar profesionist: a ales cu atenţie ingredientele dintre amintitele legi, le-a porţionat pe genuri şi teme, a adăugat puţin praf de stand-up comedy şi a împărţit aluatul în bucăţi potrivite, nici prea mari, nici prea mici. L-a împănat apoi cu câteva numere de pantomimă uimitoare prin simplitate şi frumuseţe, l-a copt în căldura reflectoarelor de pe scenă şi, după o oră, a cules aplauzele”.

Lucian Cremeneanu

Borda 1 300x200 Unde i lege (a lui Murphy) nu i tocmeală


comment closed