Cu fetele la minge
By admin On 16 Iun, 2014 At 07:03 PM | Categorized As Prima pagina, Sport | With 0 Comments

Proiect de promovare a fotbalului feminin

DSC 0057 300x207 Cu fetele la mingeSâmbătă, 14 iunie, s-a desfăşurat a doua ediţie din proiectul destinat promovării fotbalului feminin în România, “Fotbal şi Feminitate”, proiect organizat de Uefa şi FRF. Etapa a doua s-a desfăşurat în Ocna Şugatag, unde au participat trei echipe de clasele V-VIII şi două echipe de clasele IX-XII. Echipele din clasele V-VIII erau formate din fotbaliste care reprezentau localităţile Călineşti, Giuleşti şi Ocna Şugatag, iar cele de liceu, ambele din Sighetu-Marmaţiei, echipa liceului „Taras Şevcenko” şi echipa „Sporting Sighet”.

DSC 0046 300x200 Cu fetele la mingeEchipa „Sporting Sighet” s-a impus în două rânduri în faţa reprezentantei liceului „Taras Şevcenko” (1:0 si 3:1) şi a devenit câştigătoarea turneului.

Reprezentativa de gimnaziu a echipei „Sporting Sighet” a învins cu 1:0 o echipa selecţionată din rândul celorlalte echipe participante într-un meci demonstrativ.

La finalul turneului, echipele au fost premiate de către organizatori, premiile fiind înmânate de către jucătorul de fotbal şi arbitru băimărean Cristina Balaj.

Echipa „Sporting Sighet”, formată din voluntare beneficiare a mai multor asociaţii şi fundaţii din domeniul social care activează în Sighetu-Marmaţiei face parte dintr-un proiect comun al Asociaţiei „Fraţi Minori Capucini” în parteneriat cu „Rotaract Club Sighet”, liceul „Leőwey Klára” şi „SOS Bambini” din Milano. 

de Camelia Korut


comment closed