Întâlnire medic-cetăţeni la Radio Sighet
By admin On 10 Feb, 2015 At 09:46 PM | Categorized As Prima pagina, Sănătate | With 0 Comments

„Sănătatea pe înţelesul tuturor” – ediţia a II-a.

Paliatie 300x229 Întâlnire medic cetăţeni la Radio SighetDupă succesul înregistrat de ediţia-pilot a proiectului „Sănătatea pe înţelesul tuturor”, în care medicul Cristian Brad s-a întâlnit cu cetăţenii interesaţi de bolile endocrinologice, iniţiatoarea proiectului, Adriana Curmei, un cunoscut om de afaceri din municipiu, propune o nouă ediţie, dedicată îngrijirii paliative, o soluţie pentru pacientul grav cu boli incurabile, menită să amelioreze suferinţa şi să crească calitatea vieţii atât a pacientului, cât şi a familiei acestuia. Evenimentul are loc joi, 12 februarie, cu începere de la ora 16:30, la Sala Radio Sighet şi va fi susţinut de medicul Vasile Ştefanca.

„Dacă pentru bolnavul cu diabet zaharat există insulina, pentru bolile grave de cord şi ficat există transplantul, pentru insuficienţa renală există dializa, pentru bolnavul incurabil cu suferinţă totală există îngrijirea paliativă”.

Motto-ul proiectului:

,,Să vindecăm când se poate,
Să prelungim viaţa – uneori;

Să alinăm suferinţa întotdeauna.’’

Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi joi, 12 februarie, la ora 16:30 la Sala Radio Sighet, str. Plevnei nr. 8 Sighetu-Marmaţiei.


comment closed