Expoziţie la Şcoala de Artă „Gheorghe Chivu”
By admin On 6 Noi, 2014 At 01:27 PM | Categorized As Actualitate, Prima pagina | With 0 Comments

Proiect comun cu Şcoala de Artă „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca.

Sc Arta 300x193 Expoziţie la Şcoala de Artă „Gheorghe Chivu”În cadrul parteneriatului cu Şcoala de Artă „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, Şcoala de Artă „Gheorghe Chivu” din Sighetu-Marmaţiei a organizat o expoziţie comună cu lucrările elevilor participanţi la tabăra de ceaţie din luna august  a acestui an ce s-a desfăşurat la Muzeul Satului sighetean. De asemenea, expoziţia cuprinde şi o serie de lucrări – peisaj urban şi clădiri din Sighetu-Marmaţiei – expuse până acum doar la Cluj.

Colaborarea dintre cele două instituţii continuă cu elaborarea unui ghid de teorie muzicală (canto şi instrumental), pentru elevii celor două şcoli. „Sperăm să fie o iniţiativă la nivel naţional, să aliniem programele analitice ale şcolilor de artă din România la o programă comună” spune şeful şcolii Ioan Tivadar.

Următorul eveniment la care elevii celor două instituţii se vor întâlni este spectacolul din 20 noiembrie de la Cluj-Napoca, unde, alături de elevii şcolilor de artă din Baia Mare şi Satu Mare, ansamblul şi grupul vocal al Şcolii de Artă „Gheorghe Chivu” va prezenta un scurt recital.

(foto Şc.de Artă "Ghe. Chivu")

Sc Arta 2 300x205 Expoziţie la Şcoala de Artă „Gheorghe Chivu”

 

 

 

 

 

 

Sc arta expo 300x200 Expoziţie la Şcoala de Artă „Gheorghe Chivu”

 

 

 

 

 

 

Sc arta expo 3 300x200 Expoziţie la Şcoala de Artă „Gheorghe Chivu”

 

 

 

 

 

 

Sc arta expo 2 300x200 Expoziţie la Şcoala de Artă „Gheorghe Chivu”


comment closed