Campionii României la şah!!!
By admin On 6 Noi, 2014 At 08:26 AM | Categorized As Prima pagina, Sport | With 0 Comments

Echipa „Sig-Mar” şi-a păstrat titlul cucerit anul trecut

Campioni echipe mixte 2014 300x222 Campionii României la şah!!!În perioada 2-6 noiembrie, la Călimăneşti-Căciulata s-a desfăşurat a VI-a ediţie a Campionatului naţional pe echipe mixte de juniori, competiţie organizată de Federaţia Română de Şah, în colaborare cu Clubul de Şah „Elisabeta Polihroniade”. La finalul competiţiei, Locul I a fost cucerit de echipa Mihaela Ioana Trifoi, Larisa Raluca Covrig, Silviu Andrei Pontoş şi Andrei Cătălin Mintău, legitimaţi la CS „Sig-Mar”, antrenor pe Ioan Costiuc.

Pentru micii şahişti, turneul a fost extrem de obositor, cei patru ajungând la Călimăneşti după ce sâmbătă, 1 noiembrie, au participat la faza zonală a unui turneu dedicat fondatorului Jocurilor Olimpice Moderne, Pierre de Coubertin.

Reamintim că, la ediţia de anul trecut, echipa „Sig-Mar” (Andrei Cătălin Mintău, Silviu Andrei Pontoş, Larisa Raluca Covrig şi Elena Patricia Nemeş-Pop) a cucerit tot Locul I.

Preşedintele Campionatului naţional pe echipe mixte de juniori, a fost Elisabeta Polihroniade, Mare Maestră Internaţională, iar arbitri, Radu-Cătălin Chirirlă şi Radu Şofran Radu.

(revenim cu detalii)


comment closed