Idei pentru dezvoltarea Maramureşului Istoric
By admin On 6 Feb, 2015 At 05:26 PM | Categorized As Economie, Prima pagina | With 0 Comments

Concurs organizat de Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România.

ruteni afis concurs 212x300 Idei pentru dezvoltarea Maramureşului Istoric„Dorim să ne implicăm activ în dezvoltarea durabilă a Maramureşului Istoric prin sprijinirea înfiinţării unor afaceri în diverse domenii. Pentru a determina o amplificare a circuitului ideilor şi fluxului informaţional, invităm persoanele cu vârsta peste 16 ani să-şi expună într-un Plan de Afaceri ideile privind dezvoltarea zonei şi crearea de noi locuri de muncă. Aceste Planuri de Afaceri vor intra într-un concurs cu premii”.

„Pornind în primul rând de la resursele materiale existente pe plan local – dar nu în mod exclusiv – implicând şi resusele umane profesioniste, încurajăm pe cei interesaţi să realizeze un Plan de Afaceri concis – între 3 şi 10 pagini. Un juriu format din oameni de afaceri, consultanţi în business şi jurnalişti va premia cele mai bune lucrări, în funcţie de  originalitate, modul de expunere, justificare, realismul, posibilitatea implementării şi sustenabilitate.

Premiul I: 200 euro

Premiul II: 100 euro

Premiul III: 50 euro

Premiu special: 500 euro + o bursă lunară de 100 euro timp de un an (pentru un pln de afaceri de excepţie şi implementabil)

Premii de participare tuturor concurenţilor.

O persoană poate depune maximum 2 (două) planuri de afaceri.

Lucrările se depun în scris la sediul Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România, str. Traian nr. 29 (cabinet avocat Maria Lauruc) sau în format electronic pe adresa de email: office@rutenii/subcarpatici.ro având precizate toate datele de contact ale expeditorului (adresă, vârstă, profesie, telefon).

Termen de depunere: 10 martie 2015: Anunţarea câştigătorilor: 31 martie 2015.

Persoane de contact: Liviu Şiman – şef departament comunicare şi mass-media; tel: 0740.625.7809; email: liviusiman@yahoo.com.

Ec. Renata Gadja – tel: 0262.317.636; email: gadrenata@gmail.com   


comment closed