Evenimente Rotaract Sighet
By admin On 4 Noi, 2014 At 10:52 AM | Categorized As Actualitate, Prima pagina | With 0 Comments

Ceremonie de Chartare Interact Club Sighetu Marmaţiei

Ceremonie de triplă înfrăţire a Cluburilor Rotaract din Sighetu Marmaţiei-Piatra Neamţ-Bistriţa

8 noiembrie 2014

Sighetu Marmaţiei

Locaţia Sala George Enescu

R1 212x300 Evenimente Rotaract SighetSâmbătă cu începere de la ora 16:00 la Sala Geroge Enescu vor avea loc ceremoniile de Chartare a Clubului Interact Sighetu Marmaţiei şi tripla înfrăţire a Cluburilor Rotaract din Sighetu Marmaţiei-Piatra Neamţ- Bistriţa, acestea implementând în comun proiectul Rotaract 3X3.

Interactul este un proiecte Rotary International pentru tineri cu vârta cuprinsă între 12 şi 18 ani, care se axează pe voluntariat, dezvoltare personală şi formare de noi lideri. Chartarea este momentul când un Club Interact primeşte certificatul de naştere şi recunoaşterea din partea Rotary International.

Înfrăţirea între cluburi este o practică recomandată în cadrul Rotaract la nivel International, acesta fiind foarte importantă pentru cluburile implicate, Clubul Rotaract Sighetu Marmaţiei este la prima înfrăţire, o triplă înfrăţire cu Cluburile Rotaract din Piatra Neamţ şi Bistriţa.

Înfrăţirea celor 3 cluburi se face prin proiectul ROTARACT 3X3, proiect prin care se implementează de către cele 3 cluburi, 3 proiecte, câte un proiect de succes al fiecărui club, implementate în cele 3 municipii ale celor 3 judeţe.

Rotaract – Porţile Deschise

9-11 noiembrie 2014

Sighetu Marmaţiei

ROTARACT 3X3

Locaţia Parcul Central şi Sala Radio Sighet

R2 211x300 Evenimente Rotaract SighetClubul Rotaract Sighetu Marmaţiei are deosebita plăcere de a vă invita la proiectul Rotaract – Porţile deschise, vom prezenta comunităţii din care facem parte proiectele noastre, direcţiile pe care ne axăm activităţile, precum şi proiectele pentru anul rotaractian în curs, pe această cale dorim să ne mărim familia, aşteptăm noi membri cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, care doresc să facă ceva pentru comunitate dar şi pentru dezvoltarea personală proprie, să pună suflet pentru Sighetu Marmaţiei şi pentru Maramureş. Duminică în Parcul Central va exista un stand cu materiale despre ROTARACT Sighetu Marmaţiei, iar acţiunea se va derula la Sala Radio Sighet.

Evenimentul se va derula pe parcursul a 3 zile. În prima zi se va face o prezentare a ceea ce înseamnă Rotaract la nivel internaţional, care se va continua cu o prezentare a activităţii Rotaract Club Sighetu Marmaţiei, la această întâlnire pot să participe toţi cei interesaţi de activitatea noastră.

A doua zi se va face o întâlnire cu reprezentanţii presei, precum şi cu potenţialii membri care doresc să colaboreze sau să îşi aprofundeze cunoştinţele despre noi.

Evenimentul se va încheia marţi, 11.11.2014, când toţi doritorii vor putea să participe şi să vadă cum se derulează o întâlnirea săptămânală a Clubului Rotaract Sighet, să înţeleagă mai bine ce frumosă este viaţa de rotaractian, La începutul şi sfârşitul şedinţei va răsuna sunetul Goong-ul specific începutului şi sfârşitului de şedinţă Rotaract.

Cu aleasă consideraţie,

Valeriu Mircea VANA

Preşedinte Rotaract Club Sighetu Marmaţiei


comment closed