Eurovision 2014 (video)
By admin On 31 Mar, 2014 At 08:59 PM | Categorized As SlideShow, Timp liber | With 0 Comments

Paula Seling şi Ovi sunt preferaţi de publicul din străinătate

Seling si Ovi 300x200 Eurovision 2014 (video)România va fi reprezentată anul acesta la Eurovision de melodia "Miracle", interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu – Ovi. În ciuda faptului că au fost discuţii şi controverse în ţară, se pare că amatorii de muzică din străinătate sunt impresionaţi de piesa "Miracle". Cei doi artişti sunt clasaţi în topul preferinţelor şi este posibil chiar să câştige concursul de la Copenhaga.

Unul dintre cele mai active site-uri care prezintă Eurovision 2014 afirmă că melodia României are mari şanse să ajungă pe podium. Wiwibloggs.com a organizat un sondaj în care îi întreabă pe cititori cine va câştiga semi-finalele de la Copenhaga.

Conform estimărilor, Paula şi Ovi vor fi câştigătorii celei de-a doua semi-finale Eurovision 2014 de pe 8 mai a.c. Melodia lor întruneşte un procent de 20% din voturile internauţilor, pe locul doi urmează Grecia cu 11%, iar Slovenia ocupă locul trei cu 9%.

Eurovision Song Contest 2014, site-ul esctoday.com a analizat rezultatele semifinalelor desfăşurate în ultimii şase ani şi a calculat notele pe care ţara noastră le-ar putea primi şi oferi. Rezultatele studiului conferă României locul secund în a doua semifinală a concursului Eurovision de la Copenhaga, cu 116 puncte, după Grecia care ar obţine 127 de puncte, astfel încât melodia "Miracle" ar ajunge fără probleme în finală.

Paula şi Ovi au fost aleşi să reprezinte ţara noastră în urma finalei naţionale care a avut loc la Braşov. Juriul de specialitate i-a preferat pe cei doi cântăreţi, în timp ce publicul a plasat-o pe locul întâi pe Mirela Boureanu-Vaida, fapt care a iscat discuţii aprinse în legătură cu reprezentantul României la competiţia din Danemarca.

Viziunea lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu, care a reprezentat acum câţiva ani foarte bine România la Eurovision, susţine că anul acesta competiţia care are loc în luna mai, în capitala Danemarcei, va fi câştigată de melodia "Undo", interpretată de suedeza Sanna Nielsen. "Iată cine câştigă Eurovisionul anul acesta! Părerea mea…", scrie el pe contul său de Facebook.

Referindu-se la reprezentanţii României, Trăistariu a afirmat că "Paula şi Ovi meritau categoric să reprezinte România… De aici încolo e munca lor şi… norocul lor! Le urez succes oricum! Am încredere în vocea Paulei, al cărei fan veşnic am fost şi sunt!!!".

0 Eurovision 2014 (video)


comment closed