Mai grozavă ca cea din Baia Mare!
By admin On 29 Oct, 2013 At 11:37 AM | Categorized As Actualitate, Prima pagina | With 0 Comments

Hala de produse lactate, gata într-o lună.

Virgil Codrea 300x225 Mai grozavă ca cea din Baia Mare!„Lucrările la hala de lapte şi brânzeturi sunt realizate în proporţie de 90%. Urmează finisajele mici, printre care mai important ar fi acoperirea podelei cu un strat de vopsea cauciucată care va uşura întreţinerea zilnică. Urmează aranjarea meselor pe cele trei rânduri şi cuplarea la reţeaua de apă” – spune Virgil Codrea, administratorul pieţei.

În privinţa sumelor pe care vânzătorii îl vor avea de plătit, Virgil Codrea nu a putut da informaţii, ele urmând a fi discutate şi hotărâte la nivelul administraţiei publice locale şi a societăţii „Urbana”. „Va fi o creştere uşoară, pentru că, neputând pune contoare electrice la fiecare masă în parte, administraţia pieţii va plăti consumul de curent electric, suma urmând a fi apoi împărţită pe numărul de mese. Apoi, investiţia va trebui scoasă de undeva… În orice caz, creşterea va fi una modică”.

Discutând cu vânzătorii ce urmează să ocupe mesele halei, aceştia s-au arătat încântaţi că nu vor mai dârdâi de frig în perioada iernii şi de faptul că fiecare masă îşi are dulapul propriu, cu cheia la beneficiar şi este cuplată direct la canal, aşa că poate fi întrţinută uşor. Una dintre afirmaţiile care s-au repetat, a fost că „hala noastră e mai gruzavă ca cele pe care le-am văzut la Baia Mare!”  


comment closed