Faceconomics. Like it!
By admin On 28 Dec, 2013 At 08:14 PM | Categorized As Prima pagina, Timp liber | With 0 Comments

Lansare de carte la Radio Sighet

Lansare Aldous Mina 5 300x225 Faceconomics. Like it!Sâmbătă, la Sala Radio Sighet a avut loc lansarea volumului „Faceconomics. Like it!” de Aldous Mina, carte ce aduce în discuţie noi strategii de dezvoltare economică bazată pe avantajele reţelelor sociale: el scoate în evidenţă atuurile utilizării reţelelor sociale în strategiile de penetrare a pieţelor de către companii, firme de consultanţă, economişti, decidenţi de politică externă, instituţii guvernamentale şi suprastatale, precum şi universităţi şi artişti. Acestea oferă un puternic efect de multiplicare cu resurse minime. Dezvoltarea tehnologiei face ca afacerile internaţionale să aibă o creştere puternică, intrarea pe noi pieţe devenind din ce în ce mai facilă în condiţiile unei concurenţe din ce în ce mai acerbe. Dincolo de prezentarea acestor trenduri, cartea lui Aldous Mina caută soluţii de folosire eficientă a reţelelor sociale.

Aldous Mina este absolvent al Universităţii „Liberty” din Central Virginia, specializat în afaceri internaţionale. A înfiinţat Consiliul Internaţional de Afaceri (International Business Council- IBC), în cadrul şcolii de politică şi afaceri, consiliu care a participat la numeroase colaborări între ambasadele internaţionale, în Wasinghton D.C., în mediul naţional de dezvoltare bancară, import/export, marketing global, sectoare expatriate şi integrare economică globală. A fost angajat la Departamentului de Stat al SUA şi colaborator al Băncii Mondiale şi al Fondului Monetar Internaţional. În noiembrie 2007, a fost numit să lucreze în Corpul Păcii a ONU ca şi voluntar în dezvoltarea instituţională şi a fost invitat de guvernul României să lucreze în ţara noastră. La sfârşitul perioadei desemnate, a rămas la Iaşi, ocupând un post de consultant pentru organizaţiile multinaţionale şi afaceri locale. Deasemenea, a colaborat şi cu Camera de Comerţ.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Rotary Sighet în colaborare cu Postul Radio Sighet şi portalul www.sighet-online.ro care a realizat şi transmisia live online.

Lansare Aldous Mina 150x150 Faceconomics. Like it! Lansare Aldous Mina 10 150x150 Faceconomics. Like it! Lansare Aldous Mina 7 150x150 Faceconomics. Like it!  


comment closed